Fire uker på Kola

Nå sitter jeg på et hotellrom i Kirkens. I morgen går turen videre til Russland og Kolahalvøya, hvor jeg skal være i fire uker.
Der skal jeg primært filme, fotografere og rapportere, men også fiske litt. Det blir nok mest laksefiske, men ørretutstyret er også med.
Jeg skal bo på Rynda Lodge. I og med at campen ligger langt inne i russisk villmark, er mobildekning og stabilt internett fraværende. Et satellitt-nett gjør det mulig å kommunisere med omverdenen i litt mer begrenset form. Oppholdet kan følges på Atlantic Salmon Reserves Facebook-side, hvor det kommer korte filmer og bilder med jevne mellomrom.
Nettkapasiteten gjør det nok vanskelig å legge ut fortløpende oppdateringer her, men jeg håper å ha med meg mange artige Kola-inntrykk hjem. Disse vil bli delt i ord, bilder og filmer utover sommeren og høsten.
God sommer og skitt fiske.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: