Beverfest i gjeddevika

For fem år siden tok jeg min første gjedde på flue der. Nå har jeg fått selskap i gjeddevika – av en hel familie. Fire bevere har flyttet inn i selvbygget bolig, et kvistslott der en liten bekk møter store Glomma.
Jeg treffer dem titt og ofte langs elvebredden, men de er ikke spesielt sosiale av seg. De glir som regel rolig unna hvis jeg går for nære. Kommer jeg brått på en av dem, klaskes halen i vannet for å advare de andre.
Sitter jeg rolig, vinner jeg likevel en form for tillit. Da går dagliglivets kvistsanking sin gang, mens jeg får lov til å fotografere.
For dem er nok jeg et litt forstyrrende og kanskje irriterende element som vaser rundt i deres matfat. For meg setter hvert møte med dem en ekstra liten spiss på fisketuren.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: