Vindfull sjøørretjakt

I starten av påsken dro fatter `n og jeg på sjøørretjakt. Vel fremme ble vi møtt av gode forhold, dessverre endret det seg raskt. Vinden økte etter en times fiske. Den utsatte bukta ble svært krevende for to fluefiskere. Vi hadde aldri helt kontroll på om flua ville treffe oss eller havet. Til tross for krevende vindforhold, kom vi i kontakt med fisk. Totalt lot sju sjøørreter seg friste av Klistremerkeflua. Størrelsen på fiskene var ikke mye å skrive hjem om. Turens høydepunkt sto den lille rådyrbukken for. Den lot seg friste av grønt vårgress på et jorde et lite steinkast fra fiskeplassen.

Vindfull sjøørretjakt-2
Rådyrbukken koser seg med grønt gress i le for vinden. Foto: Anders Stensås
Vindfull sjøørretjakt
En liten, rund og blank sjøørret settes tilbake. Foto: Are

Skitt fiske, og fortsatt god påske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: