Kilosørret i sommervarmen

Den siste uken har jeg hatt et par turer til det lokale skogsvannet, uten tellende resultat. Fisket har vært tregt. Derfor bestemte jeg meg for å fiske dypt og sakte. Jeg monterte en stang med intermediateline og klistremerkeflua. Kastet ut og lot flua synke før jeg trakk den langsomt inn. På det andre kastet smalt det. Fisken raste utover, og etter flere akrobatiske hopp fikk jeg omsider landet fisken. Vekta viste en kilo. Jeg slapp fisken forsiktig tilbake og la meg i lyngen for å nyte det fine sommerværet.

Kilosørret i sommervarmen_-2
Sprek sommerørret lot seg friste av en saktesvømmende streamer i sommervarmen. Foto: Anders Stensås

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: