Fluefiske fra toppen av et berg

Fluefiske i skogen er ikke alltid like lett. Med tett vegetasjon kan det være vanskelig å få fluen langt nok ut. Fiskekamerat Sander Egedahl sto lenge og klødde seg i hodet da han så ørretene som gikk og vaket langs bergveggen.Til slutt bestemte han seg for å kaste ned på fisken fra toppen av knausen. Det tok ikke lang tid før fisken kastet seg en over en Foam-maur. Sander hadde neppe tenkt over hvordan han skulle lande fisken, men etter en liten klatretur lå fisken trygt i håven. Senere ble det enda en fisk på samme oppskrift.

Fluefiske fra toppen av et berg-2
Snart tilbake i dypet nedenfor fjellskrenten. Foto: Anders Stensås

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: