To fisker var én

I sommer fisket jeg og fatter’n harr nord i Glomma. Den ene dagen fikk jeg øye på en fisk som sto og vaket et stykke ut i elva. Fisken viste seg å være litt vrien, men etter flere forsøk og fluebytter fikk jeg den til å ta en Superpuppan. Fisken ble veid til 800 gram og satt forsiktig tilbake igjen.

To dager senere var vi tilbake ved Glomma. Denne gangen fikk jeg øye på en fisk som sto og vaket 100 meter lenger opp i elva. Etter flere kast med ulike imitasjoner slurpet den omsider i seg en liten Klinkhåmer. Også denne fisken veide 800 gram og ble satt pent tilbake.

Etter noen dager satte vi oss ned for å se på bilder fra turen. Da fikk vi se at de to fiskene bokstavelig talt var prikk like. Jeg hadde rett og slett brukt flere timer på å lure den samme harren to ganger.

Neste år veier den kanskje en kilo, og jeg vet hvor den bor.

to-fisker-var-en
Ingen tvil, prikker i samme mønster viser at to fangster var én og samme fisk. Foto: Are

Her kan du se filmen fra turen:

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: