Liten mygg, stor forskjell

GoPro-en er et lett og lite kamera som er fint å ha med på fisketur. Monter kameraet på brystet og du kan få noen kule klipp. Minuset med GoPro er at lyden fra den innebygde mikrofonen blir så som så.

liten-mygg-stor-forskjell
Foto: Anders Stensås

Ønsker du bedre lyd kan en liten mikrofon – en mygg –  gjøre stor forskjell. Den fanger opp stemmen din og hyllet fra fluesnella – hvis du er så heldig – på en helt annen måte enn den innebygde mikrofonen. Myggen kommer gjerne med et klips, slik at den lett kan festes et sted hvor den ikke er i veien under fiske. De litt påkostede modellene er også utstyrt med pelshette som tar vekk suset fra vinden.

Verdt å prøve hvis du ønsker å heve lydkvaliteten på filmklippene dine.

Flere klipp i denne filmen er filmet med GoPro og en Røde mygg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: