Maur i vadebuksa

Ørret-sesongen er slutt. Dessverre. Men minnene lever. For noen uker siden tok jeg turen opp til det lokale skogsvannet på jakt etter sesongens siste tørrflueørret. Fiskene gikk helt inntil land og slurpet i seg det lille som lå på vannet. Forholdene var fine. Etter en drøy times tid hadde jeg landet tre pene skogsørreter. Alle fiskene lot seg friste av en foam-maur.

Her er noen bilder fra turen:

maur-i-vadebuksa_-5
Foto: Anders Stensås
maur-i-vadebuksa_
Foto: Anders Stensås
maur-i-vadebuksa_-3
Foto: Anders Stensås
maur-i-vadebuksa_-2
Foto: Anders Stensås

2 kommentarer

  1. Satt langs et fjellvann og speidet utover etter vak i sommer. Det var stille på vannet den dagen, for mye vind bestemte jeg meg for, i det jeg dunka ut det som gikk av line i retningen jeg syns jeg hørte et vak. Og så beit det! bare ikke i stanga.. En intens svie og smerte skøyt seg opp fra skrittet. «hva i H#»!¤%! skjer!» sto jeg og ropte utover fjellheimen, mens jeg reiv av meg vadern og buksa for og se hva som skjedde nedentil. Jeg skjønte greia nå, skjønte hvorfor det svei nå! midt på balla satt det en hissig liten pissemaur, med trynet planta så langt inn i pungen den klarte. Maur er fint det, bare ikke i buksa 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: