Den rosa reka

Den rosa reka er en suveren flue for sjøørreten. Jeg har grønne og hvite reker i flueboksen også, men den rosa fiskes mest og best. Min sjøørretboks består forøvrig av store og små streamere, noen få børstemark og noen tanglopper. Mer trenger man ikke, synes jeg.

den-rosa-reka_
Foto: Anders Stensås

Av og til er sjøørreten forsiktig. Denne fisken nølte ikke, det bare smalt. Fisken ble veid til 600g, ikke verdens største fisk, men jeg var likevel godt fornøyd etter mange timer i sjøen. Fisken ble til et herlig måltid – det må man unne seg innimellom.
Film kommer snart!

den-rosa-reka_-2
Foto: Anders Stensås

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: