Ørreten i tjernet del 1

Etter en lang og fin vinter med mye fluebinding og ski, var det klart for en ny fiskesesong. De to siste årene startet sesongen glimrende med stor fisk fra dag én. I år ble det ikke helt sånn. Jeg og fiskekamerat Sander Egedahl tilbragte mange dager ved vann som hadde gitt oss godt vårfiske tidligere – uten nevneverdig hell. Vi ble mer og mer frustrerte over at det bare var en og annen småfisk som tok fluene våre. Hvorfor vi hadde en så dårlig start i år vet vi ikke, men ting løsner, noe vi merket i slutten av mai….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: