Med flue i fjorden

Her er en liten snutt fra lørdagens fisketur i Oslo-fjorden. En bra tur med hyggelige folk. Målet var å ta min første sjøørret. Etter en times fiske, og et tips fra en hyggelig franskmann, var målet nådd. 600 gram sølvblank sjøørret klarte ikke å motstå børstemarkimitasjonen som svømte forbi. Ikke den største sjøørreten i Oslofjorden, med andre ord, men moro likevel. Sjøørreten var fortsatt litt slank etter vinteren, så den fikk lov til å svømme videre. Det fikk tokilostorsken på filmen også lov til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: